Jak udostępnić ogłoszenia do handlu P2P?

Opublikowano 1 wrz 2023Zaktualizowano 26 sie 20263 min czytania83
Informacje te mogą nie dotyczyć wszystkich klientów
Zaloguj się, aby sprawdzić, czy produkty, funkcje, zasady i warunki w tym artykule dotyczą Cię.

Funkcja udostępniania ogłoszeń OKX pozwala na dzielenie się Twoimi ogłoszeniami OKX P2P z określoną grupą odbiorców i/lub w mediach społecznościowych. To świetna funkcja, która umożliwia handel bezpośrednio z przyjaciółmi i rodziną, jednocześnie zwiększając zasięg Twoich ogłoszeń. Ponadto możesz ukryć swoje ogłoszenia na rynku handlu P2P i udostępniać je bezpośrednio wybranej grupie odbiorców, aby handlować po określonych stawkach. Po opublikowaniu ogłoszeń możesz je udostępnić, wykonując następujące kroki:

W aplikacji

  1. Na stronie handlu P2P wybierz ogłoszenia, gdzie zobaczysz wszystkie ogłoszenia, które opublikowałeś.

    Wybierz opcję ogłoszenia dla handlu P2P

  2. Wybierz Więcej przy ogłoszeniu, które chcesz udostępnić, a następnie wybierz Udostępnij.

    Udostępnij swoje ogłoszenia, wybierając ikonę Udostępnij

  3. Zobaczysz wyświetlony Kod QR wraz ze szczegółami swojego ogłoszenia. Wybierz zapisz, aby zapisać go na telefonie i od razu zacząć udostępniać swojej publiczności.

    Zapisz kod QR i udostępnij go, aby kontynuować handel

  4. Możesz także udostępnić ogłoszenie, kopiując link i dzieląc się nim ze swoją publicznością.

W sieci

  1. Na stronie handlu P2P wybierz Więcej, a następnie Moje ogłoszenia.

    Wybierz Moje ogłoszenia, aby przejść do następnego etapu

  2. Wybierz ikonę udostępnij na ogłoszeniu, które chcesz udostępnić.

    Udostępnij swoje ogłoszenia, wybierając ikonę Udostępnij

  3. Zobaczysz wyświetlony Kod QR wraz ze szczegółami swojego ogłoszenia. Wybierz Zapisz Kod QR, aby zapisać go na komputerze i od razu zacząć udostępniać swojej publiczności.

    Zapisz kod QR i udostępnij go, aby kontynuować handel

  4. Możesz także udostępnić ogłoszenie, kopiując link i dzieląc się nim ze swoją publicznością.

Uwaga: Ogłoszenia offline można również zapisać i udostępnić. Jednak użytkownicy nie będą mogli złożyć zlecenia.